2.12.22

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ "ΑΝΑΡΧΙΚΗΣ" ΨΕΚΑΣ

Εδώ βλέπουμε τη συνέχεια της "σατυρικής" σελίδας στο φασιστοβιβλίο με την ονομασία "ο φώτης ο τε(ρ)ζάκης".

Εικάζω ότι ο λόγος της μετατροπής της ονομασίας ήταν να διευρύνουν το "κατηγορητήριό" τους από τον Φώτη Τερζάκη γενικώς σε όποιον βλέπει τα πράγματα διαφορετικά από αυτούς, με άλλα λόγια σε όποιον βλέπει τα πράγματα αντικρατικά κι αντιεξουσιαστικά.

Προς τούτο δε εφαρμόζουν τη λογική Μητσοτάκη ότι όποιος δεν συναινεί είναι ψέκας, αριστερός ή δεξιός λίγη σημασία έχει, διότι τα άκρα συναντιούνται ε; έτσι δεν θα έλεγε κι ο κυβερνών μέντοράς σας;

Δεν μπαίνω στον κόπο να σχολιάσω τις γκεσταπίτικες πρακτικές, ούτε ότι για τη μικρονοητική λογική τους αρκεί η οποιαδήποτε εμπλοκή με το κοινωνικό γίγνεσθαι για να σε χαρακτηρίσουν φασίστα ή ακροδεξιό.

Στην περίπτωση λοιπόν αυτών των τύπων, που πρακτικά αριθμούν στην ελλάδα περί τα 30 άτομα, όσα εμφανίστηκαν και στην αστεία εκδήλωσή τους για το "ανορθολογικό σάλτο μορτάλε" των "αρνητών",  έχουμε να κάνουμε με τον "αναρχισμό" των μετανθρώπων που εμφανίζονται σιγά σιγά στην Ευρώπη και που η άνωθεν προσδιορισμένη θεματολογία τους περιορίζεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε εμβολιολαγνεία, lifestyle αναπαραγωγή αντιεξουσιαστικών τσιτάτων και γυναικοκτονίες.

Δεν ξέρω αν το χετε πάρει χαμπάρι, αλλά στην πραγματικότητα ο χώρος, τουλάχιστον στην ελλάδα, σας έχει αποβάλει. Μπορείτε να συνεχίσετε την πορεία σας, ως αφανής ουρά της κυβέρνησης ή/και της αντιπολίτευσης (το ίδιο κάνει), ως εξωγήινοι/μετάνθρωποι που βαράνε κρατικές ουσίες ή όπως νομίζετε, αλλά είστε εκτός. 

Κι όσο πιο γρήγορα το αντιληφθείτε τόσο το καλύτερο για εσάς.

"Οι τελευταίοι γήινοι μες στις πολυκατοικίες"







Κοινοποίησε:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου